Back to Top

(verjaardag)feest voor kinderen

*Roos Dansverhalen is een combinatie van tafelpoppenspel met verschillende poppen door Rozanne gemaakt; van hele kleine tot levensgrote zoals Flaminga de flamingo.
Bij dit unieke kinder(verjaardag)feest worden de kinderen meegenomen in een verhaal met de poppen, ze zitten rond de tafel, kijken en luisteren en na afloop mag je de poppen zelfs aanraken.

 

Na het verhaal gaan we dansen/bewegen op vrolijke muziek uit verschillende windstreken, waarbij het verhaal de rode draad is voor de bewegingen.
We gebruiken verschillende materialen om nog meer dans/beweging te creëren, oa echte zijde doekjes, houten schudblokjes, rubberen stippen, en veel meer. Er is keuze uit veel verhaaltjes maar mijn favorieten zijn toch wel “de Billenbijter”, Hello Flamingo”,
“we hebben een geitje”of “de kleine walvis”

Er worden cijferkoekjes  of Billenbijterkoekje geserveerd en de jarige krijgt een mooie verjaardagskroon.
Zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 7/8 jaar.

Roos Dansverhalen komt bij je thuis en is zowel voor meisjes als voor jongens;
het zal je kinderfeest/verjaardagsfeest meer waarde geven. Je kunt het hele feestje het thema geven van het verhaal

Duur: ongeveer 60 minuten met zingen en uitdelen van de koekjes zal het wat langer zijn.
Prijs: tot 10 kinderen € 149.
per kind extra € 12,50
Inclusief cijferkoekjes (biologisch) en mooie verjaardagskroon
voor de jarige

* Viltfeestje: “het toveren met wol”,
Met mooie kleurtjes wol, water, zeep en onze handen gaan we “toveren met wol”.
We doen dit door eerst een ontwerp te tekenen. Daarna gaan we de gekleurde wol zo neer te leggen zoals het ontwerp. Een hele klus, en je moet voorzichtig zijn want de wol ligt nog los op elkaar.
Dan gaan we met het water en de olijfzeep het werkje nat maken en zacht masseren, totdat we meer kracht kunnen zetten en kan het toveren met de wol gaan beginnen; eerst was de wol nog helemaal los en dan opeens is het aan elkaar vast gevilt.
Uiteindelijk mag je zelfs met je werkje gooien en en lekker opslaan. Een wonderlijk proces.

Na ongeveer 2 uur heb je dan een mooi toverstukje in je handen wat je kunt ophangen, een tasje van maken of een kussentje.
Toveren met wol is voor zowel meisjes als jongens van 7/8 tot 12 jaar

maximaal aantal kinderen 10
bij hulp van ouder is maximaal aantal 12
Duur: 2 uur
Prijs: tot 8 kinderen €179, per extra kind € 20,- (tot maximaal 2 extra kinderen )
inclusief materiaal (wol, zeep, zijde) De kinderen nemen een mooi kunstwerk mee naar huis.

Wat zeggen andere van Rozanne:

 

Rozanne is bij ons thuis geweest om een workshop Vilten te geven voor de verjaardag van mijn dochter, die 9 jaar werd.
Rozanne heeft er voor gezorgd dat het feest zeer geslaagd was! Ze nam prachtige materialen mee, wol in alle denkbare kleuren. Ze gaf een goede uitleg en opbouw naar de kinderen, veel tijd en aandacht voor de ondersteuning. En wist heel goed de rust te bewaren in de drukte van het verjaardagsfeest! Rozanne is een professional, aan je wie je met een gerust hart een kinderfeest kunt overlaten. Een aanrader!
Onze dochter was blij met het feest, en vond het vilten fantastisch om te doen!

David.

 Tuinpark Zonnehoek in de Spaardammerbuurt vierde zondag zijn 60 jarig bestaan met diverse activiteiten voor buurtbewoners tuinders en vrienden.Zonnehoek is ontstaan in 1953 op voordracht van Burgemeester en Wethouders aan de Gemeenteraad om de Spaardamse arbeiders de mogelijkheid te geven om hun eigen groente te verbouwen, sedert 2000 voert het tuinpark het Nationaal Keurmerk natuurlijk tuinieren en wordt door veel van de tegenwoordige tuinders nog steeds een groentetuin gehouden. foto optreden van Roos Dansverhalen voor het clubhuis.